Dobpergés II.

2011.04.28. 23:22

Pár hete írtam arról, hogy valami veszedelmes vadbarom miatt korábban nem sikerült a blogot belinkelni a Wikipédia Tuvalu oldalára.

Szerencsére ezúttal nem volt semmi probléma, így már a Wikipédián is megtalálható az sostuvalu.blog.hu.

Mivel tudom, hogy egy olvasó számára ez talán a világ leglényegtelenebb információja, ezért megint csak azt tudom ígérni, hogy a következő poszt jóval érdekesebb lesz.

Amikor arról mesélek valakinek, hogy Tuvalu helyzetéről írok egy blogot, akkor rendre megkapom, hogy mi a faszt lehet írni egy ilyen kis szigetről. De mégis, ha csak öt percre leülök, és átgondolom, akkor máris több tucat téma jut az eszembe. Tuvalu kapcsán például még nem meséltem el, hogy hogyan próbált meggazdagodni a .tv domain-névből, és még az sem tiszta, hogy a helyi focicsapat milyen eredményeket ért el. Nem tudom, hogy siker koronázza majd a törekvéseimet, de szeretnék kapcsolatba lépni a neten keresztül egy helyivel - ha lehet, akkor mindjárt Tuvalu első emberével -, szeretném megérteni, hogy mit jelent a tuvalui himnusz, ki írta, és az is foglalkoztat, hogy milyen szerepe volt Tuvalunak a II. világháborúban.

Mert hogy volt neki benne szerepe.

Szóval ezer dolog van még, amiről lehet írni. Ezek közül egy, napokon belül egy kicsit feljebb, a következő posztban lesz olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://sostuvalu.blog.hu/api/trackback/id/tr132863341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása